Bewegwijzering voor binnen en buiten

Op zoek naar een partner die u de zorg voor bewegwijzering volledig uit handen neemt? Dehullu Sign Systems verzorgt uw bewegwijzering voor binnen en buiten. Uitgevoerd in standaard systemen en bebording op maat. Wij zijn sterk in producten met een esthetische functie en hoogwaardige uitstraling.
Dehullu is adviseur, ontwerper, leverancier en uitvoerder. Onze turn-key aanpak betekent één professioneel adres. Van het eerste idee tot het eind van de levensduur van gevelbelettering, zuilen, displays, kamerborden, enzovoort.

Totaalpakket bewegwijzering

  • Advies over wayfinding
  • Ontwerp van bewegwijzering voor binnen en buiten
  • Projectmanagement van advies tot en met beheer
  • Productie en montage van systemen voor bewegwijzering
  • Beheer: schoonmaak en onderhoud
Ga direct naar bewegwijzering binnen of buiten.

Ook internationaal

Dehullu beschikt over de expertise, producten, capaciteit en een uitgebreid netwerk om uw branding overal ter wereld door te voeren. Wij vertellen u graag over onze internationale aanpak, voor maatwerk en standaard systemen conform alle relevante internationale kwaliteits- en veiligheidseisen. Partners wereldwijd verkopen ons mss0.5 systeem voor binnen bewegwijzering. Hier leest u meer over mss0.5.

Zelf bewegwijzering beheren

Bespaar 60% van uw tijd voor het managen van interne bewegwijzering. En ga met Stipt! van Dehullu aan de slag; de oplossing voor facility managers en gebouwbeheerders om de bewegwijzering in eigen hand actueel te houden. U beheert zelf uw interactieve plattegrond en wijzigt goedkoop.
Wilt u aan de slag? Ontdek hier wat u nodig heeft.


Van A naar B 

Je weg vinden en zo snel mogelijk van A naar B; wayfinding in optima forma. Bewegwijzering helpt ter oriëntatie in de ruimte, binnen en buiten. Hoe je dat aanpakt met maatwerk of een eigen uitstraling passend bij gebouw en functie, is Dehullu Sign Systems op het lijf geschreven. Uw briefing vertalen wij met hoofd, hart en handen in de stijl die u past en de gebruikers de weg wijst. Bescheiden en doeltreffend, of vooruitstrevend volgens de nieuwste technieken.
Dehullu Sign Systems heeft alle voorbeelden in huis, ook die waar digitale bewegwijzering een ideale uitkomst blijkt. Digitaal een naambord wijzigen, of persoonlijke routebegeleiding in een gebouw, het is de nieuwe manier van bewegwijzering. Al tientallen jaren wijzen onze borden nationaal en internationaal de weg in bedrijven, openbare en overheidsgebouwen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, musea en theaters.


Contact


Leander
Leander Reebergen lr@dehullu.nl
LinkedIn Leander

Projecten


Bebording in stijl voor luxe welness Bebording in stijl voor luxe welness Sportcentrum Amstelpark in Amsterdam voerde in 2009...
Lees meer >

Nieuws


Werkplekmonitoring verhoogt efficiency kantoren
Hoe vaak, wanneer en hoe lang werkplekken en vergaderruimtes worden gebruikt, geeft inzicht in de efficiency van het ruimtegebruik in kantoren. Met werkplekmonitoring in samenwerking met Dehullu en de bijbehorende planningssoftware krijgt de gebruiker een beter inzicht in het gebruik van een gebouw. Deze informatie is bruikbaar om gebruik te reguleren, bijvoorbeeld op vrijdagen gratis koffie, of gratis parkeren op dagen met een lage bezettingsgraad om andere dagen te ontlasten. Het helpt ook bij het maken van keuzes over afstoten of bijhuren van ruimten. Dat leidt tot kostenbesparing in huisvesting en energiegebruik en tot een hogere bezettingsgraad.

Verbeterde capaciteit van huisvesting
Meting en planning, eventueel in combinatie met dynamishe bewegwijzering, verhoogt de bezetting van ruimtes en stuurt mensen naar de juiste plek. Sensoren bij iedere werk- en overlegplek meten het gebruik en voeden het planningssysteem. Beeldschermen informeren medewerkers en bezoekers over de voor hun beschikbare werk- of overlegplek.
Die werkwijze geeft gebruikers veel voordelen: niet meer zoeken als het druk is en sneller op de juiste plaats. Medewerkers kunnen hun planning beter afstemmen op de bezetting en beschikbaarheid. Het wordt ook gemakkelijker om rustige momenten te kiezen voor overleg. Dat vergroot de sociale interactie.

Meer informatie
Bent u benieuwd of en hoe u de capaciteit van uw huisvesting kunt verbeteren, neem dan contact op met Dehullu op (0344) 64 88 88 of stuur een mail aan info@dehullu.nl. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden toe te lichten.

Najaar 2012
Lees meer >