Interieurbouw: stijlvolle interieurs

Het interieur speelt een belangrijke rol in de beleving van een ruimte. Dehullu Projekt adviseert u en gaat verder dan dat. Ook techniek, uitvoering en logistiek beheersen wij tot in de puntjes. Het resultaat: een stijlvol interieur waarin de gebruikers zich plezierig voelen. Eens praten over winkelinrichting, shop in shops, interieur van uw museum, kantoorinrichting of het interieur van uw zorginstelling? Wij komen graag bij u langs voor een inspirerend gesprek.


Shop in shops

Een gespecialiseerde winkel in een grotere winkel is een retailformule die in opkomst is. Voor diverse klanten bouwt Dehullu shop in shops, met als resultaat een gecoördineerde merkpresentatie en een stijgende omzet voor beide partijen.


Onze aanpak van interieurbouw

  • Gedegen advies op basis van functionaliteit, creativiteit en originaliteit
  • Kwaliteit in begeleiding, uitvoering én afwerking
  • Optimale benutting van de ruimte, met een doelgerichte sfeer
  • Projectmanagement gedurende het gehele traject

Hoe we dat aanpakken? Lees verder over onze projectaanpak.Dehullu Project - interieurbouw
Bij Dehullu bent u aan het juiste adres voor ontwerp en uitvoering van winkelinrichting, shop in shops, interieur van musea, kantoorinrichting en interieurs van zorginstellingen zoals ziekenhuizen en praktijken van zorgprofessionals.


Met een sterk concept bouwt u aan uw merk. Interieurbouw van Dehullu sluit daarop naadloos aan met een ontwerp en gekozen materialen die uw presentatie en merkbeleving kracht bij zetten. Dat is essentieel voor de inrichting van winkels. Een kantoor interieur waarin mensen zich prettig voelen komt de effectiviteit ten goede. Dat geldt ook voor de inrichting van de zorginstelling waarin patiënt en medewerker aangenaam kunnen verblijven. Dehullu is een ervaren partner die met hoofd, hart en handen interieurs bouwt waarin men zich thuisvoelt.

Contact


Roland
Roland Bruggeman rb@dehullu.nl
LinkedIn Roland

Projecten


Nieuwe interieurelementen voor KPN Nieuwe interieurelementen voor KPN Na de presentatie van een serie ontwerpen van interieureleme...
Lees meer >
Complete make over showroom Wienerberger Complete make over showroom Wienerberger De vernieuwde Wienerberger Expo vormt op 500 m2 de...
Lees meer >
Nieuwsbrief

Interesse in ons e-nieuws? Vul dan hieronder uw e-mailadres in.