Standbouw: beurs is marketinginstrument

Effectieve beursdeelname maakt onderdeel uit van uw totale marketingstrategie en vraagt om een geïntegreerde aanpak. Van Dehullu Projekt kunt u technisch en logistiek uitstekend uitgevoerde standbouw verwachten, die aansluit bij uw strategie. Zodat u optimaal kunt presenteren.


Voordelen ervaren standbouwer

  • Advies op basis van functionaliteit, creativiteit en originaliteit
  • Kwaliteit in begeleiding, uitvoering en afwerking van uw beursstand
  • Concept en ontwerp die aansluiten bij uw marketingstrategie
  • Projectmanagement van uw beursstand
  • Opslag en beheer van alle materialen
Wij realiseren maatwerk stands en systeemstands.

Succesvolle beursdeelname?

Een kick off draagt fors bij aan het succes van uw beursdeelname. Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Alle neuzen vooraf in de juiste richting?
Lees hier wat u van ons kunt verwachten.


Dehullu Projekt - maatwerk standbouw


Dehullu Projekt ontwerpt en bouwt stands sinds 1972. Wij zijn een standbouwbedrijf van Nederlandse origine en internationale allure. We hebben klanten waarvoor wij al tientallen jaren beursstands realiseren. Zowel toonaangevende bedrijven met bekende merken, als nieuwkomers die aan hun merk bouwen, zijn bij ons aan het goede adres. Een stand bouwen wij met hoofd, hart en handen. Voor standbouw ontwerp werken we nauw samen met ervaren ontwerpers. Betreft het eenmalige beurswanden of een meerjarenconcept met presentatiewanden? Dehullu vertaalt uw briefing verrassend in een standbouw ontwerp dat aansluit bij uw strategie.


Effectiviteit van tentoonstellingsbouw wordt ook bepaald door de inrichting van beursstands. Wij passen state-of-the art technieken en materialen toe, waarin uw producten en diensten optimaal tot hun recht komen. Natuurlijk nemen wij ook uw eigen ideeën voor de beursinrichting daarin mee.

Net als u weten ook wij dat de standbemanning het succes bepaalt van uw beursstand. Voor een beurstraining kunt u daarom eveneens bij ons terecht. Dehullu geeft kick-offs gericht op bewustwording en motivatie. Uit ervaring weten wij dat een beurstraining het succes van een beursdeelname verhoogt.


Contact


Roland
Roland Bruggeman rb@dehullu.nl
LinkedIn Roland

Projecten


Indiase stand duurzaam uitgelicht Indiase stand duurzaam uitgelicht Verstegen Spices & Sauces is producent en leverancier...
Lees meer >
Nieuwsbrief

Interesse in ons e-nieuws? Vul dan hieronder uw e-mailadres in.