C’avante – Beurs Eigen Huis

C’avante is gespecialiseerd in het ontwerpen, creëren en realiseren van unieke interieurs. Met ervaren ontwerpers zorgen ze dat jouw droominterieur werkelijkheid wordt. C’avante realiseert moderne en luxe interieurs door gebruik te maken van eigentijdse kleurstellingen, bijzondere materialen, maatwerk en sfeervolle verlichting.

Beurs Eigen Huis, bouwen of verbouwen? Deze beurs draait om het vernieuwen van je woning. Of dit nu bouwkundig, duurzaam of op het gebied van interieur is. Uiteenlopende ontwerpers, leveranciers en producenten tentoonstellen hun producten op deze beurs.

In 2018 won C’avante op de Beurs Eigen Huis de award voor mooiste stand in de categorie Interieur.
“Deze award is de kroon op de samenwerking met Dehullu stand- en interieurbouw en de betrokken partijen voor de inrichting”, aldus Arjan Arts en Chantal Peters van C’avante.

Kenmerken
  • Unieke items
  • High-end
  • Italiaanse invloeden
  • Warmte

Wat hebben we gedaan?

De stijl van C’avante terug te laten komen in de sfeer. De Italiaanse elegantie komt terug in de kleuren van de wand, de meubels en de verschillende materialen. Een ongedwongen sfeer waar het makkelijk is voor de bezoeker om naar informatie te vragen.

Ontwerp Het ontwerp is aangeleverd door de klant.
Product Presentatie De insteek is om van de gehele stand een huiselijk interieur te maken. De gehele stand is dus het product.
Volgende project