JEE-O – ISH

JEE-O is een luxury merk en creëert unieke badkamers. Met een modern tintje maken zij krachtige producten, maar niet alleen dat. Met hun producten leveren zij een pure belevenis in de badkamer.

ISH is de meest toonaangevende vakbeurs gericht op het verantwoord omgaan met water en energie in gebouwen. Het geeft trends voor modern badkamerontwerp, duurzame verwarming en airconditioningtechnologie, evenals intelligente thuissystemen. Tegelijkertijd is ISH de belangrijkste showcase voor sanitaire installaties, intelligent wonen en innovatieve bouwoplossingen.

Kenmerken
  • Strak
  • High-end
  • Luxury
  • Inspirerend

Wat hebben we gedaan?

Simpel, modern en effectief zijn. Met de moderne uitstraling van JEE-O laten we de luxury kant van de badkamer zien. We maken gebruik van natuurlijke kleuren om het bad met haar accessoires te laten stralen. Door de ruwe materialen, strakke lijnen en ledverlichting is deze stand een echte uitblinker.

Ontwerp Een tijdloos en modern ontwerp. Dat is de basis van de stand van JEE-O. De stand is door ons eigen team van Dehullu ontworpen.
Bouw Snel! Onze stand bouwers bouwen dit binnen een aantal uur op.
Opslag Dehullu verzorgt het logistieke proces en opslag van de beurs. Wij maken meerdere keren gebruik van dezelfde stand, met aanpassingen waar nodig is.
Volgende project