Rijk Zwaan – Fruit Logistica

Een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Bij het ontwikkelen van nieuwe rassen en het leveren van topkwaliteit zaden is het noodzakelijk om continue te blijven innoveren. Rijk Zwaan werkt aan verhoging van de groente consumptie, door de basis te leggen voor gezonde en aantrekkelijke groenten.

De Fruit Logistica is een jaarlijkse beurs in Berlijn en is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel.

Kenmerken
  • Duurzaam
  • Innovatie
  • Toekomst

Wat hebben we gedaan?

Belangrijk om de geschiedenis van Rijk Zwaan terug te laten komen in de stand, het bedrijf is namelijk voor circa 90% eigendom van drie families. Gezond, innovatie en goede voeding komen terug door de informatie die wordt weergegeven, maar ook door de ‘overall’ look van de stand. Een stand die kracht uitstraalt, het merk én de producten weet te verkopen.

Ontwerp Dit is een ontwerp uit de koker van Dehullu.
Bouw Door verschillende prefab onderdelen, kon de stand tijdig en snel worden opgebouwd. Zo voorkomen we dat we details uit het oog verliezen.
Opslag Een groot deel van de stand staat bij ons in opslag. De diverse onderdelen worden steeds opnieuw ingezet op de diverse beurzen.
Volgende project