Zwitsal – Negenmaandenbeurs

Zwitsal bestaat al bijna 100 jaar met verzorgingsproducten voor baby, peuter, kleuter én mama. Vele generaties zijn grootgebracht met de producten van Zwitsal. Het is dan ook niet gek dat dit bekende merk aanwezig is op de Negenmaandenbeurs.

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Van verzorging, voeding, gezondheid en inrichting van de kinderkamer tot  leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer.

Kenmerken
  • Warmte
  • Kleurrijk
  • Merkbeleving

Wat hebben we gedaan?

Wij hebben samen met Zwitsal bekeken hoe de standoppervlakte optimaal te benutten en de herkenbare kleuren terug te laten komen. De bekende kleuren zijn aanwezig, maar niet overmatig. Dit komt tot uiting door een rustige achterwand en banner met pastelkleur in te zetten. Er is één grote balie en meerdere kleine balies waar consumenten direct geholpen kunnen worden. Om warmte te geven aan de stand is daarnaast een houtkleur gebruikt in de vloer en balies.

Ontwerp Dit ontwerp komt uit de koker van Dehullu.
Bouw Precisiewerk, onze ervaren standbouwers hebben dit tot in de detail netjes afgewerkt.
Product Presentatie Voor de producten van Zwitsal hebben wij meerdere displays gemaakt. Waar de bezoeker direct de juiste informatie kan vinden en een bestelling kan plaatsen aan de hand van iMac.
Volgende project