Textaafoam/SABA – Interzum Köln

Interzum is de belangrijkste beurs op het gebied van productie van meubelen en interieurdesign. Hier worden de meest belangrijke zaken gedaan en een momentum gecreëerd voor de wereldwijde industrie van meubelleveranciers. Beslissers, opinieleiders en trendsetters van over de hele wereld blijven up-to-date van alle innovaties binnen de industrie en doen hier nieuwe contacten op.

Kenmerken
  • Kracht
  • Strak
  • Huisstijl
  • Duurzaam

Wat hebben we gedaan?

In samenwerking met ontwerpbureau Wit Design is de stand van Textaafoam tot stand gekomen. Wat gelijk in het oog springt is de indrukwekkende Grid constructie. Deze constructie, die geheel van gerecycled plastic is gemaakt, zorgt ervoor dat de stand zowel intiem aanvoelt als je in de stand staat én uitgenodigd wordt van buiten de stand. Pal naast deze stand hebben we voor onze trouwe klant SABA een strak design in de blauwe huiskleur opgeleverd. De producten zijn zo sterk dat zelfs een olifant op de gelijmde producten kan staan! “A strong bond”, zegt veel over de producten van SABA. Maar het zegt ook iets over onze duurzame relatie, het partnership met onze klanten. Iets wat voor zowel Dehullu als SABA hoog in het vaandel staat!

Leuk weetje: de olifantenslurf en poot zijn helemaal op maat gemaakt van glasvezelversterkt polyester, speciaal voor deze beurs! Inmiddels heeft de olifantenslurf een leuk plekje gekregen in het kantoor van SABA.

Volgende project