YANMAR – Bauma München

Yanmar is gespecialiseerd in technische oplossingen, producten en diensten met betrekking tot dieselmotoren en andere krachttoepassingen. De motoren worden o.a. ingezet in de industrie, landbouw en scheepvaart.

Bauma is de internationale vakbeurs voor bouwmachines, bouwmateriaalmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen en is ‘s werelds grootste vakbeurs in de bouwsector. Bauma is de enige vakbeurs ter wereld die de industrie voor bouwmachines in zijn volle breedte en diepte samenbrengt.

Kenmerken
  • Innovatie
  • High-end
  • Intelligent
  • Vooruitstrevend

Wat hebben we gedaan?

Yanmar’s kernwaarden zijn kracht, kwaliteit en service. Het is dus belangrijk om dit op een beurs ook over te dragen op bezoekers. We maken op een juiste manier gebruik van de ruimte, door de producten als blikvanger te laten fungeren. Daarnaast zorgen wij voor een high-end afwerking van de stand.

Ontwerp Het ontwerp is in samenwerking met Oil-for live communication gemaakt.
Product Presentatie Doordat de producten van Yanmar prominent aanwezig dienen te zijn, is elk motorblok los geplaatst op een standaard en specifiek uitgelicht. In deze stand is zelfs een motorblok door Dehullu goud gespoten en in de stand geplaatst. Dit ter ere van het verkopen van 10 miljoen (!) motoren van deze serie.
Volgende project